Skoči na glavno vsebino

“Naše pesmi, naše sanje” ni zgolj prireditev, temveč je odraz naše skupnosti, ki verjame v moč sodelovanja, sočutja in solidarnosti. Je priložnost, da skupaj stopimo korak naprej in se zavemo, da lahko s svojim prispevkom razveselimo čisto vsakega učenca na šoli.

V petek, 19. aprila smo v Domu kulture Cerkvenjak, pripravili dobrodelni koncert z naslovom »Naše pesmi – naše sanje«. Koncert je bil namenjen zbiranju denarnih sredstev za potrebe šolskega sklada – za financiranje dejavnosti, ki niso sestavina dela vzgojno-izobraževalnega zavoda in se ne financirajo iz javnih sredstev. Tako smo  letošnje šolsko leto, vsem otrokom iz OŠ Cerkvenjak – Vitomarci in POŠ Vitomarci, iz sredstev šolskega sklada, plačali avtobusni prevoz na zimski športni dan, v vrednosti 2. 319 EUR in tudi v prihodnje bo tako.

Na koncertu je nastopilo veliko različnih glasbeno – plesnih talentov, ki so nas s svojimi točkami očarali. Z nami so bili: TINKARA KOCUVAN, OPZ OŠ Cerkvenjak-Vitomarci in POŠ Vitomarci, PLESNA DIMENZIJA – mladinke, AVIS in SIMFONIJA, TAMBURAŠKI ORKESTER KUD VITOMARCI, JULIJA KOCUVAN, MAGDA ĐERKOVIĆ, ZARJA MARČIČ, ELA LENART in LARISA HEDL, MATEJA DOMANJKO, MARUŠA in FILIP VRBOVŠEK, JAŠA MULEC, NIKKI GOLB, MIHAEL RIŽNAR, GLORIJA VOČANEC, PLESNA DIMENZIJA – mladinke (nadaljevalna stopnja), IZA ŠKERBEC, INŠTRUMENTALNA SKUPINA OŠ CERKVENJAK, MPZ OŠ Cerkvenjak, ANSAMBEL MATADORJI, MePZ KD CERKVENJAK in ANSAMBEL FRIŠKI KVINTET.

Zahvaljujemo se vsem nastopajočim in njihovim mentorjem, ki jih je bilo krepko čez 130. Posebna zahvala gre tudi našim donatorjem finančnih sredstev in vsem, ki ste karkoli pripomogli pri pogostitvi nastopajočih in obiskovalcev. Skupaj smo zbrali 2. 420,40 EUR.

Stkali smo lepe spomine, ki jih bomo nosili v srcih še dolgo.

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost