Skoči na glavno vsebino

 

V okviru obstoječe EES pogodbe sklenjene z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport, je sedaj omogočena brezplačna nadgradnja Windows operacijskega sistema tudi vsem našim učencem. Vsak učenec je upravičen do 1 licence Windows 10 Education Upgrade, za uporabo na svojih domačih napravah.

 

→ Brezplačen PREVZEM licence za Windows 10 Education ←
→ Navodila za PRENOS in NAMESTITEV Windows 10 Education ←

 

POZOR: Licenca Windows 10 Education Upgrade je nadgradna licenca, pogoj za namestitev je predhodno nameščena ena od verzij operacijskega sistema Windows.

 

POJASNILO GLEDE Windows 10 Education Upgrade

Prenehanje dostopa do storitve Windows 10 Upgrade:

Uporabniku upravičenost do licenc poteče s prenehanjem šolanja na naši šoli (konec 9. razreda, prestop na drugo šolo, predčasno prenehanje šolanja na naši šoli, ipd.). Takrat se tudi uporabniku deaktivira licenca. Osnovna šola Cerkvenjak – Vitomarci NE ODGOVARJA za morebitno izgubo podatkov ali dokumentov ob nalaganju in uporabi Windows 10 Education Upgrade!

Na šoli prav tako ne nudimo podpore pri nagalanju ali uporabi Windows 10 Education Upgrade in drugih storitev, saj gre za storitev, ki jo nudi zunanji ponudnik in ni v upravljanju šole. Za podrobnejše informacije uporabite vgrajeno pomoč ali pa informacije poiščite na spletu.

Organizator informacijskih dejavnosti

 

ROID – računalnikar, organizator informacijskih dejavnosti
E-pošta:

 

(Skupno 337 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost