Skoči na glavno vsebino

Google učilnica omogoča učiteljem, da prihranijo čas, organizirajo svoja predavanja in izboljšajo komunikacijo z dijaki.

Učilnica je novo orodje v storitvi Google Apps for Education, ki omogoča učiteljem hitro ustvarjanje in organiziranje nalog, učinkovito posredovanje povratnih informacij in preprosto komunikacijo s svojimi študenti. Učilnica omogoča študentom, da organizirajo svoje naloge v storitvi Google Drive, jih dokončajo in oddajo ter komunicirajo neposredno s svojimi učitelji in dijaki.

Ustvarjanje in zbiranje nalog
Učilnica združuje Google Dokumente, Drive in Gmail, kar omogoča učiteljem, da ustvarijo in zberejo naloge brez papirja. Učitelji lahko hitro vidijo, kdo je dokončal nalogo oz. je ni dokončal, ter neposredno posredujejo sprotne povratne informacije posameznim dijakom.

Boljša komunikacija z razredom
Učitelji lahko ustvarijo obvestila, zastavijo vprašanja in sproti komunicirajo z dijaki – boljša komunikacija v razredu in zunaj njega.

Šola uporablja spletne učilnice Google – “G Suite for Education“.

Vstop v spletne učilnice je mogoč izključno z uporabniškim imenom in z ustreznim geslom, ki ga dobite pri svojih razrednikih.

V primeru težav z dostopom do učilnic se obrnite na svoje razrednike.

https://chrome.google.com/webstore/detail/google-classroom/mfhehppjhmmnlfbbopchdfldgimhfhfk?hl=sl

(Skupno 490 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost