Skoči na glavno vsebino

Na podružnični šoli smo bili v ponedeljek in v torek v pravem pustnem vzdušju.

V ponedeljek 21.2.2023 so nas obiskali kurenti iz Vitomarc in pred šolo ter vrtcem odganjali zimo. Glede na prihodnje dneve, očitno zelo uspešno. Nestrpno smo jih pričakali pred šolo, kjer je najprej svoj del predstavil pokač, nato pa so zaplesali še kurenti. Učenci so bili več kot navdušeni. Po nastopu smo naredili skupinsko fotografijo ter se poslovili.

 

 

V torek 22.2.2022 pa smo se na podružnici tudi sami poveselili. Učenci in učiteljice so se spremenile v morske deklice, hudičke, klovne, princeske, metulje, vojake, policaje in še in še. V veliko veselje je bilo videti tudi najmlajšega kurenta Filipa iz prvega razreda. Ko smo se posladkali s pustnim krofom, smo se odpravili na povorko po Vitomarcih. Pridružil se nam je tudi vrtec. Povorko smo prehodili do cerkve, nato pa smo imeli prvi postanek pred občino, kjer nas je gospa županja Darja B. s pridruženimi zelo lepo sprejela in  pogostila. Učenci so se okrepčali, nato pa pot nadaljevali proti šoli. Na poti so nas pričakale prijazne gospodične iz bara Rola, katere so učencem napolnile žepke s sladkim presenečenjem. Zadnja postojanka je bila pri družini Draga in Patricije Vilčnik, kjer nas je ponovno pričakala bogata pogostitev. V imenu vseh učiteljic, vzgojiteljic in otrok se vsem iskreno zahvaljujemo.

Ko smo končali s povorko, smo pustno zabavo nadaljevali v telovadnici šole, kjer so učenci rajali, se veselili, komisija pa je izbrala najlepše maske ter podelila nagrade. Dan je minil v veselem in nagajivem vzdušju poln smeha in norčij.

Učiteljice podružnice Vitomarci

20230221_111045

Slika 1 of 39

(Skupno 225 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost