Select Page

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da se učenci I. VIO (od 1. do 3. razreda), v torek, 26. 1. 2021 vračajo nazaj v šolo. Vzgojno – izobraževalno delo bo potekalo po modelu C. Prav tako od torka, 26. 1. 2021 ponovno v celoti odpiramo tudi vrtca za vse predšolske otroke. Naprošamo vas, da se vsi skupaj potrudimo, da bo vrnitev otrok in učencev nazaj v šolo in vrtec, čim bolj varna.

V šolo in vrtec se lahko vrnejo samo zdravi otroci in učenci. Vsekakor želimo, da vsi skupaj še bolj dosledno upoštevamo navodila in priporočila NIJZ, predvsem z namenom, da bodo lahko otroci v vrtcu in učenci v šoli ostali neprekinjeno do konca tega šolskega leta.

Pouk v šolah in dejavnosti v vrtcih se bodo izvajale v tako imenovanih »mehurčkih«, kjer se učenci različnih razredov ali posameznih skupin ne bodo mešali med seboj. S tem bomo preprečevali in dodatno omejevali možnost širjenja okužb.

Upamo, da boste naše namere in dodatne omejitve ter priporočila, ki bodo vplivale na izvajanje dejavnosti v vrtcu in pouka v šoli sprejeli z razumevanjem. Le tako bomo skupaj uspešno omejili širjenja virusa in se postopno povrnili v normalno življenje.

Ocenjujem lahko, da smo v času zmanjšanja števila otrok v vrtcu in v času izvajanja pouka na daljavo tudi dobro in korektno sodelovali.

Za vse se vam vsem staršem iskreno zahvaljujem, hkrati pa si želim dobrih odnosov in korektnega sodelovanja ter razumevanja tudi v prihodnje.

Verjamem in prepričan sem, da se bomo tudi tokrat vsi potrudili.

Samo skupaj nam bo uspelo.

 

mag. Mirko Žmavc, spec., prof.

ravnatelj

 

Vam je prispevek všeč? Lahko ga delite.
Email this to someonePrint this pageShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest
(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost