Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 10. 11. 2022 smo si otroci in vzgojiteljice vrtca Cerkvenjak ogledali predstavo gledališča Ku-Kuc z naslovom ČAROBNA MINEŠTRA. Občina Cerkvenjak nam je prijazno »posodila« kulturni dom, da smo lahko doživeli tudi pravi ambient, ki je primeren za tak dogodek.

Mala žalostna pikapolonica si je želela skuhati nekaj, kar bi jo spravilo v boljšo voljo. Na pomoč ji je prišel kuhar Maestro, ki pa ga ni videla, saj so ga lahko videli samo veseli otroci. Na srečo smo bili mi prave volje in skupaj nam je uspelo prepričati pikapolonico, da je tudi s petimi pikami čudovita. Skuhali smo srečno čarobno mineštro, ki je vsebovala tolažilno oljčno olje, stroke česna veselja, moko sreče in makarone prijateljstva.

Otroci so zelo aktivno sodelovali v predstavi, saj je bila celotna zgodba zasnovana tako, da je bila potrebna naša pomoč. Odlični igralki, atraktivni scenografija in kostumografija ter okusno izbrana glasba so nam pričarali čarobno dopoldne polno smeha, plesa in iskrenega otroškega veselja.

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost