Skoči na glavno vsebino

 

Spoštovani starši, dragi učenci,

verjamem, da ste sproščene dni poletnih počitnic prijetno preživeli.

Pred nami je tako začetek novega šolskega leta. V šolske klopi boste učenci sedli v četrtek, 1. 9. 2022.

Učenci od drugega do devetega razreda se zberete ob 8.00 uri pred vhodom za učence, kjer vas bodo počakali vaši učitelji in vas odpeljali v matične učilnice. S seboj prinesite copate in šolske torbe, da boste domov lahko odnesli učbenike iz učbeniškega sklada. Dejavnosti z razredniki bodo trajale do 11.30 ure. Vsi učenci boste prvi šolski dan prejeli dopoldansko malico. Kosila tega dne še ne bo.

 Avtobusni prevozi v tem dnevu bodo zjutraj potekali po voznih redih. Po končanih dejavnostih v šolah so v prvem dnevu iz šole ob 11.30 uri organizirani izredni šolski prevozi.

PRVOŠOLCI

V četrtek, 1. 9. 2022, boste prvič šolski prag prestopili tudi prvošolci. Prvi šolski dan vas bodo spremljali vaši starši. Dejavnosti se bodo začele ob 8.30 uri. Na matični šoli bodo potekale v večnamenskem prostoru šole, na podružnici v učilnici 1. razreda. Za vse prvošolce je organizirana šolska malica.  

Tudi na prometno varnost ne smemo pozabiti. Na poti do in iz šole je potrebno upoštevati vsa prometna pravila, ki vam bodo zagotovila, da so vaše poti varne. 

Naj bo začetek šolskega leta miren, uspešen in poln pričakovanj.  

 

 

                                                                                                        vaš ravnatelj:

                                                                                            mag. Mirko Žmavc, spec., prof.

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost